Ki a legjobb állatkerti fotós? - Fotópályázat

2010. június 01., 06:41
 

Szereted az állatokat? Szeretsz fényképezni? Szeretsz játszani? Ha mindhárom kérdésre "igen" a válaszod, akkor neked találtuk ki a Szegedi Vadaspark és a Tessloff-Babilon Kiadó közös játékát. Egy kis fejtörés, egy felejthetetlen nap a Szegedi Vadasparkban, majd képfeltöltés - kattints a részletekért!


 
A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint
 
1. minden hónapban találd ki, melyik állatra gondoltunk;
2. készíts róla fotót a Szegedi Vadasparkban;
3. töltsd fel a képedet a Vadaspark honlapjára (http://www.zooszeged.hu/szurikata-klub/zoofotok/palyazat/uj-palyazat/1)!
 
Ezen forduló fotóinak feltöltési határideje: 2016. február 28.

Télen időszakról általában az a képzet, hogy ilyenkor a lehető legkevesebbet mozognak az állatok, többen téli álmot alszanak, vagy éppen nyugalomba vonulnak. Ebben van is némi igazság, azonban vannak állatok, amelyek kifejezetten aktívak, ekkor vannak elemükben. Az aktuális pályázatunk témája a téli vidámság. Nem csak állatkerti és vadállatokról szóló fotókat várunk, akár természetben, vagy éppen a házunk kertjében, madáretetőknél készült képekkel is lehet pályázni!

Fényképedet töltsd fel a Vadaspark honlapjára: http://www.zooszeged.hu/szurikata-klub/zoofotok/palyazat/uj-palyazat/1 (a játékban azok vehetnek részt, akik regisztrálnak a Szurikáta Klubban!)

A Vadaspark megtekintésekor ne hagyd otthon a Mi MICSODA Klubkártyádat, hiszen a klubkártyát felmutató gyermekek csoportjegyáron kapják a belépõt!

 

 

 

 

 
Nyomtatóbarát verzió
Küldd tovább ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek
Ajánld a Mi MICSODA Klubot barátodnak, ismerősödnek

Kapcsolat | Impresszum