Technikai hiba - Töltsd ki még egyszer a kérdőívet!

A Mi MICSODA klub nagy örömünkre egyre több lelkes tagot számlál. A rendszerünk azonban az elmúlt néhány hónapban csak a regisztrációkat tudta befogadni, a március és június vége között kitöltött kérdőíveket sajnos nem. Ezért most arra kérünk minden klubtagot és Mi MICSODA-olvasót, aki az említett időszakban küldte el nekünk adatlapját, hogy a www.mimicsoda.hu oldalról letölthető kérdőívet töltse ki még egyszer! Köszönjük!

Kedves klubtagjaink és Mi MICSODA-olvasóink,

www.mimicsoda.hu oldalán látható kérdőívek március és június vége között elvesztek a technika útvesztőiben. Legnagyobb sajnálatunkra az ezidő alatt kitöltött adatlapok nem érkeztek meg hozzánk, így nem tudjuk, hogy azok, akik elküldték nekünk, mit kérnek ajándékba, ha nyernek egy-egy játékunkon, és azt sem, mi van már meg nekik a Mi MICSODA-sorozatból, illetve melyik kötetet szeretnék a következő alkalommal megkapni.

Ezért a Mi MICSODA Klub és a www.mimicsoda.hu szerkesztősége arra kéri a lelkes klubtagokat és olvasókat, akik március és június között töltötték ki a kérdőívet, hogy tegyék meg ezt még egyszer, mert azóta a problémát orvosoltuk, teszteltük az oldalt, és már minden jól működik. A véleményetekre és a kívánságaitokra pedig továbbra is kíváncsiak vagyunk!
Töltsd ki még egyszer a kérdőívünket!

Gyertek, játsszatok velünk: nyerhettek a totón, a heti kérdéssel, minden héten új cikkeket olvashattok a magazinban, és kérdéseiteket, véleményeteket megírhatjátok nekünk e-mailen vagy hagyományos postai levélben (Cím: Mi MICSODA Klub, Tessloff-Babilon Kiadó, 1075 Budapest, Károly krt. 3/a.)!

Üdvözlettel:

Mi MICSODA Klub



www.mimicsoda.hu